mereRadio til Google Home

mereRadio til Google Home

Nu er det muligt at prøve betaversionen af mereRadio på Googles smart speaker. Sig «tal med mereRadio» efterfulgt af den danske radiostation, der ønskes afspillet.

Smart speakers bliver mere og mere almindeligt i danske hjem, som i mange situationer kan være et godt alternativ til den traditionelle radio i køkkenet eller på badeværelset. Nu gør mereRadio det enklere at lytte til de velkendte danske radiokanaler.

Siges der «tal med mereRadio» til Google-højttaleren, får man adgang til mere end 90 danske radiostationer på ét sted. Spørg om, hvad der spilles, for at få at vide, hvilken station, sang eller program, der spilles netop nu. Ønsker man at lytte til noget nyt, kan man bede om en anbefaling.

Google Assistant er den første tjeneste med stemmestyring, som er tilgængelig på dansk. Foruden Googles egne højttalere er det i stigende grad også muligt at finde funktionen med stemmeassistenten i andre nye produkter.

mereRadio er tilgængelig som app i App Store og Google Play, som en tjeneste til Sonos og Bose, samt på hjemmesiden mereradio.dk. mereRadio drives af Radioplayer Danmark, som ejes af Danske Medier, Bauer Media, Radio4 og DR.

Andre artikler